Уважаеми клиенти,

Проверете папка СПАМ за имейлите, които изпраща онлайн магазина!

Отворете писмото и натиснете бутон "Сигнал, че не е спам"!

Получавате имейл за всяко действие - успешно направена поръчка, приемане за обработка, срок за изпращане, метод за доставка, номер на товарителница и линк за проследяване.

екип АкваСпорт

Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
Език
Меню
Профил
Език
Начало Рекламации

Рекламации

Уважаеми Клиенти

Целта на АкваСпорт ЕООД е да предостави най-доброто и експресно обслужване за да останете доволни от работа ни и да Ви спечелим като наши редовни Клиенти!

Ние сме сигурни във високото качество на предлаганите от нас стоки, но при дистанционната търговия съществува риск Вие да останете неудовлетворени от избора си.

Един от начините да намалим този риск до минимум е да улесним процедурата по връщане и замяна на стока, за да получите точно този продукт, от който имате нужда в сроковете, които Ви удовлетворяват.

Използвайте без притеснения тази страница и формуляр за да поискате рекламация, връщане и/или замяна на получената стока!

Преди да подадете заявка за рекламация припомнете си отново Условията за ползване на магазина за електронна търговия AkvaSport.com и законовите разпоредби уреждащи тези случаи.

ВАЖНО: Когато връщате продукт (и) ВИНАГИ използвайте услугата ОТ ОФИС / ДО ОФИС. Разходът за доставка на пратки, адресирани ДО ВРАТА НЕ СЕ ПОЕМА от АкваСпорт ЕООД и остава за сметка на Клиента!

Полетата с * са задължителни.